Võta Viaplay spordipakett ja võida UEFA Superkarika VIP piletid!

Viaplay „UEFA Superkarika VIP piletite loos“ KAMPAANIATINGIMUSED

Kampaaniat korraldab AS TV Play Baltics, asukohaga Peterburi tee 81, 14115 Tallinn (edaspidi Viaplay).

  1. Kampaania toimub ajavahemikul 31.07.2018 – 06.08.2017.
  2. 06.08.2018 keskpäeval loositakse Viaplay spordipaketi tellijate vahel välja kaks võitjat, kes mõlemad saavad endale 2 (kaks) piletit 15.august 2018 toimuvale UEFA Superkarika mängule Tallinnas Lilleküla staadionil.
  3. Kampaanias osalevad kõik kliendid, kellel on 06.08.2018 seisuga tellitud Viaplay spordipakett.
  4. Viaplay teavitab võitjat tema Viaplay kasutajaks registreerimisel kasutatud e-maili kaudu vahetult peale loosimist 06.08.2018.
  5. Võidu kättesaamiseks on vajalik, et võitjaga oleks võimalik ühendust võtta e-maili aadressi kaudu, millega ta ennast Viaplay kasutajaks registreeris.
  6. Võitja on kohustatud hiljemalt 07.08.2018 edastama Viaplayle mõlema piletikasutaja ees- ja perekonnanime, isikut tõendava dokumendi numbri, sünnikuupäeva ja enda kodakondsuse. Staadionile on võimalik siseneda ainult eelnevalt isikustatud piletitega ja mängule on kohustuslik kaasa võtta sama isikut tõendav dokument, mida on piletite isikustamiseks kasutatud.
  7. Juhul, kui piletite võitja ei esita vajalikke andmeid eeltoodud tähtaja jooksul, on Viaplayl õigus jätta piletid välja andmata.
  8. Osaleja annab Viaplayle loa enda nime uudiskirjas, sotsiaalmeedias ja/või kodulehel võiduteavituses avalikustada.
  9. Loosimine viiakse läbi juhuvaliku teel. Võidu väärtust rahas välja ei anta.
  10. Viaplayl on õigus vastava vajaduse tekkimisel teha muudatusi või täpsustusi kampaaniatingimustes, paigutades sellekohased teated kampaanialehele https://sport.viaplay.ee/supercup/.
  11. Vääramatu jõu asjaolude ilmnemisel on Viaplayl ühepoolne õigus loos tühistada ja jätta piletid välja loosimata ja/või võitjatele üle andmata, teavitades sellest avalikkust veebilehe https://sport.viaplay.ee/supercup/ kaudu.
  12. Isikuandmete töötlemine toimub vastavalt isikuandmete kaitse seaduse nõuetele kooskõlas mahu ja eesmärgiga.
  13. Loosis ei saa osaleda AS TV Play Baltics töötajad ning nende perekonna liikmed.
  14. Kampaaniaga seoses tekkivate küsimuste korral on kliendil võimalik pöörduda Viaplay poole e-maili [email protected] või telefoni 6 989 099 teel.